• Obnovljeno
YUXO Mačka Penjanje po Frejm Multi-Sloj Mačka Toranj Drvo Mačka Češanje Udobno Mačka Aktivnost Centar Četiri godišnja Doba Univerzalni Mačka Drveće (Boja : Drvo)

YUXO Mačka Penjanje po Frejm Multi-Sloj Mačka Toranj Drvo Mačka Češanje Udobno Mačka Aktivnost Centar Četiri godišnja Doba

KM 357.98
Dostupno za naručivanje

Na skladištu

❤ Sigurna i osigurana : ovo mačka penjanje po frejm je izrađen od sigurno i okruženje-prijateljski materijal, trajna i praktične. ❤ Mačka penjanje po frejm namijenjen zatvorenom koristiti, sjajno uklapa u bilo koju sobu. ❤ Lako da okupi i lijepo izgleda : njena privlačna vidi će kompliment bilo sobe u tvojoj kući, kao komad dobar ljubimac nameštaj. ❤ Zdravo mačka : mačka drvo toranj promoviše zdravo kandže kroz prirodni grebanje i dopušta vašem mačku da se igraš, ogrebotina, istezanje, i više.To je dobar izvor vježba, sjajan od oslobađanja stresa, i to će poboljšati svoje mačke sveukupno wellness.Grebanje pomaže protegnu šape i uklanja krhotina kao stari vanjski sloj noktima, što će se otvorio put za novi zdravo slojevi za nokte koji lažu ispod. ❤ Napomena : samo jedna mačka penjanje po frejm je uključena u paketu.Mačke ili druge stvari koje se pojavljuje na slici nisu uključeni.

Specifikacija

Izbor kupca