• Obnovljeno
WANGZE wangzefong Zamjena Četkicu za zube Glave Odgovaraju za Xiaomi MiJia T300 i T500 Sonični Elektricnu Cetkicu za zube Poći sa Četkicom za zube Glavu Kape Karakter (Boja : 16Pcs Oprati Glave)

WANGZE wangzefong Zamjena Četkicu za zube Glave Odgovaraju za Xiaomi MiJia T300 i T500 Sonični Elektricnu Cetkicu za zube

KM 7.49
Dostupno za naručivanje

Na skladištu

Zamjena Četkicu za zube Glave za Xiaomi Mijia Sonični Elektricnu Cetkicu za zube T300/T500. 1. Zdravo i Sigurnost : Hranu Razredu Materijal, Više Sertifikat(CE/Ro HS/FDA/LFGB..);. 2. Dobar Kvalitet sa Razumnu Cenu : Svaki oprati glava će trajati koristiti za 2-3 mjeseci, bolje nego drugi;. 3. Savršeno Kompatibilni za Xiaomi Mijia Sonični Četkicu za zube : T300 i T500;. 4. Više Izbor za Vas Izabrao : Drugačije ponuda će biti vrlo odgovara vašem treba i ti napraviti zadovoljan;.Zamjena Četkicu za zube Glave za Xiaomi Mijia Sonični Elektricnu Cetkicu za zube T300/T500 Each četkicu za zube glavu sa Štiti Zaklon i Pojedinačno Zapečaćeno, To će biti dobro za Zdrav da Peres Zube i Higijenski Skladišta..Zašto biramo četkicu za zube glave za tvoju elektricnu cetkicu za zube?1. Zdravo i Sigurnost : Hranu Razredu Materijal, Više Sertifikat(CE/Ro HS/FDA/LFGB..);2. Dobar Kvalitet sa Razumnu Cenu : Svaki oprati glava će trajati koristiti za 2-3 mjeseci, bolje nego drugi;3. Savršeno Kompatibilni za Xiaomi Mijia Sonični Četkicu za zube : T300 i T500;4. Više Izbor za Vas Izabrao : Drugačije ponuda će biti vrlo odgovara vašem treba i ti napraviti zadovoljan;Napomena : Non-original oprati glavu, generale svrhu oprati glavu.

Specifikacija

Izbor kupca