• Obnovljeno
Glarks 8Pcs 213-235mm Domet 304 Nerđajućeg Čelika Prilagodljiva Crv Opremu Crijevo Stezaljku za Gorivo Stezaljku za Vodene Cijevi, Cevi, Auto i Mehanički (213-235mm)

Glarks 8Pcs 213-235mm Domet 304 Nerđajućeg Čelika Prilagodljiva Crv Opremu Crijevo Stezaljku za Gorivo Stezaljku za Vodene

KM 8.99
Dostupno za naručivanje

Na skladištu

★【Crijevo Stezaljku Veličine : 】 Naš proizvod uključuje 8 Pcs 213-235mm crijevo štipaljkama, oni su spakovao u čvrstom plastičnu kutiju će nije oštećen i gubitka. ★【Trajnih Kvalitet : 】 Sve crijevo štipaljkama, uključujući i bend, smeštaj i jebeš su napravljeni od 304 nerđajućeg čelika, sa visokim performansama na koroziju otpor i kiselina otpora, oni su snažna .. i trajna kada instalacije na cijev, nećete više brineš o njima rđu i provale. ★【Prilagodljiva Stilu : 】 Sve crijevo stege sa jebe, možeš prilagoditi veličine prema promjer cijevi, štipaljke su fleksibilna i duktilnih osobina, tako da možeš ugraditi i ukloni ih u bilo koje vrijeme.Domet stege predstavlja minimum i maksimalnu veličina mogu biti prilagođen. ★【Uštedeti Vreme i Novac : 】Ove nerđajućeg čelika crijevo štipaljke može biti zakačen na crijeva cijev zglobove da opreme je da se spriječi tečnost curenja, spasio vremena i novca na skupo popravke cijev. ★【Funkciju i Koristiti : 】Ove poluge su zaključavanje osigurati i čvrsto, korišćena u osiguranju creva, lulu, kablovska, cev za gorivo linije, itd.Savršeno da se prijavim za automobilske, industrijske, marinac, štit, domaćinstvo, itd.Glarks 8 Pcs 304 Nerđajućeg Čelika Prilagodljiva 213-235mm Domet Crv Opremu Crijevo Stezaljku za Gorivo Stezaljku za Vodene Cijevi, Cevi, Auto i Mehanički 【Specifikacija】 : Proizvod Tip : Crv opremu crijevo štipaljke Materijal : 304 nerđajućeg čelika Bend Udaljenost : 213-235mm(8.39 - 9.25 cm) 【Proizvod Karakteristika】 : 304 nerđajućeg čelika, koroziju i kiselina otporna, neće rust i slomiti.Jebe su prilagodljiva, tako da možeš prilagoditi veličine prema promjer cijevi.Postavite cijev tačku na crijeva cijev zglobove da se spriječi tečnost curenja za spašavanje je vaše vrijeme i novac.korišćena u osiguranju creva, lulu, kablovska, cev za gorivo linije, savršeno za automobilske, industrijske, marinac, štit, domaćinstvo. 【Paket Detalj】 : 213-235mm(8.39 - 9.25 cm) - 8 Pcs 【Poruku】 : Grad Molim te provjeriti posebne veličine proizvod prema drugoj slici.Zbog priručnik za mjerenje, možda ima grešaka, molim te, ne smeta. Grad ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirati i dat ćemo sve od sebe da ti pomognem.

Specifikacija

Izbor kupca