• Obnovljeno
FiiO FD3 Slušalice hi-res 1DD u Uho Prati MMCX Veza Broda Nivou DLC Visoko-Čistoću monocrystalline Bakra Kablovsku(Srebrni)

FiiO FD3 Slušalice hi-res 1DD u Uho Prati MMCX Veza Broda Nivou DLC Visoko-Čistoću monocrystalline Bakra Kablovsku(Srebrni)

KM 74.99
Dostupno za naručivanje

Na skladištu

STRUČNJAK TECH POMOĆI : Pravog stručnjaka na raspolaganju 24/7 da ti pomognem sa nameštaljka, povezivanje pitanja, popravljala i mnogo više. . [Broda nivou DLC dijamant dijafragmu, za nevjerovatno moćan zvuk] : U FD3 slušalice koristi od brojnih prednosti Fii O je novi dinamika vozač.Dijafragme je napravljen od Dijamant Kao Ugljen (DLC) koji je oboje impresivno kruto i pomaže da se smanji potreban distorziju još također iznenađujuće svjetlo, čime vozač da imaju odličan prolazni odgovor.Rezultat je vozač sa odlično zvuči kvalitet i minimalna distorziju uz bonus od biti ultra-osjetljiv. [Glavni-razredu akusticna prizmu, oduzme dah] : akusticna prizmu tako učinkovito koristi u glavni FD5 za sjajno zvuči kvaliteta je i istaknuti u FD3. Kao sa FD5, akusticna prizmu sistem donosi brojne koristi kao što eliminaciju visoke frekvencije stoji talase, jačanje sveukupno zvuk talas knjizi, čak i efikasno rješavanju problema kašnjenje uzrokovana zvuk talas razmnožavanje put u šupljine.Ovo sve vodi do sjajno zvuči kvalitet. [Bolji zvuk sa polu-otvoreni dizajn,te čini manje naporno i zvuk manje primoran] : polu-otvoreni dizajn FD3 na osnovu Fii O je patentirana tehnologiju za uravnotežen vazdušni pritisak u dovodi nekoliko prednosti.Ne samo da tako dizajn dovesti do prirodnije zvuk, ali i efikasno štiti tvoj sluh, održavajuci razinu vazdušni pritisak u FD3 vodi do manje pritisak na tvoje bubne opne. [2.5 D film prevlaka čašu maska] jedinstvena celluloid vijeće je prekrivena 2.5 D film prevlaka čašu za čist još svjež transparentni vidi.I aluminijuma-magnezijum legure telo čini FD3 izuzetno svjetlo, lakše i još prijatno da nosiš.I aluminijuma-magnezijum legure glavni telo je napravljeno u industrijski proces kombinacijom pet osi CNC obrade i ruka poliranje. [Dobro opremljeni za tebe] dobro primili zamenljivi zvuk cijevi također se pojavi na FD3, kabl usvaja proširenom MMCX veza za lakše kablovsku mijenja; zakrivljeni audio uključi dizajn olakšava da se uključi u; i 4 reda u srednjoj-čistoću monocrystalline bakarna žica za ukupno 120 žice napraviti tvoju muziku i vokali samo živo.Dobro primili zamenljivi zvuk cijevi na Fii O FD5 ozvucen slušalice to tako dobro simboliziraju kao glavni također se pojavi na FD3 heaphone.Dok vanjski promjeru od zvuk cijevi je isti, unutrašnje promjeru razlikuje za svaki zvuk cijev.Možeš vjerovati Fii O sve vreme, ovaj put smo se također koristi tek je dizajnirao 12mm broda nivou dinamika vozač za FD3 i FD3 Pro ozvucen slušalice.U FD3s pogodio oklop laži vozač sa snažan magnet za 1,5 Tesla magnetno flux u paru sa ultra-u redu bakra-obučene aluminijuma Japanski Daikoku glas zavojnicu za nevjerovatno moćan zvuk.

Specifikacija

Izbor kupca

TWS 59 Istina Bežični Slušalice
  • Obnovljeno

TWS 59 Istina Bežični Slušalice

KM 7.49

ovo koristi slušalice je veoma jedinstven sa puni slučaju da pojača svoj mobilni telefon dok hoda ili mjesto gdje ti nemaš pristup moć 【Bluetooth 5.0 Tehnologija i Lako Spoj】Usvajan