• Obnovljeno
Kameru stabilizator DSLR Kameru Stabilizator Ručnim Video Gimbal Sposoban za DSLR Mirrorless Kameru 2.2 Kg Teret za Otvorenom Snimak (Boja : Standardna Oprema)

Kameru stabilizator DSLR Kameru Stabilizator Ručnim Video Gimbal Sposoban za DSLR Mirrorless Kameru 2.2 Kg Teret za Otvorenom

KM 660.91
Dostupno za naručivanje

Na skladištu

●Lako da okupi i nositi : može biti prilagođen prema različite težine kameru ti koristiti. ●Lako da rade : dugmad i aktivira svakog osnovne kontrolu lako postići.Ručicu lakše da je držim za dugo vremena i ne klizi, koji vam dopušta da uhvatim divne trenutke tokom dana. ●Dinamika stabilnost : Čak i u dinamiku scene, to može pružiti savršen i stabilna pucnjeve.Neprekidno, stabilan, brzo nakon i precizne pan/nagnuti pokret ti omogućava da li se usresrediti na stvaranje sočivo koje se uklapa u tvom polju gledišta, i efekat je više očito kada odjednom se kreće ili čak i potpuno mijenja smjer. ●Udobno podnijeti : Ovo je specijalno razvijena prema posebne potrebe kamermana, sa ergonomske dizajn, ugodno drži i fleksibilna operaciju. ●Brz odgovor : Ako ti susret probleme tijekom kupovinu proces, možete kontaktirati u svakom trenutku poštom i Q&A funkcija, i mi ćemo odgovor u roku 0-6 sati riješiti problem za tebe. -Komunikacije : WIFICommunication : Wired Type : Jedan Handgrip Weight (g) : 1252gof Sjekire : 3-Axis Rolling Ugao : 360 Stepeni gubimo vreme Ugao : 360 stepeni.

Specifikacija

Izbor kupca